На Монастирищині сусіди побилися за криницю

На Монастирищині сусіди побилися за криницю

Сперечаючись за криницю, розташовану на суміжній території, двоє сусідів, не дійшовши компромісу, вчинили бійку, в результаті якої один із учасників конфлікту спричинив тяжкі тілесні ушкодження іншому. За фактом побиття відкрито кримінальне провадження. Про це «Новій Добі» повідомляє ГУ НП у Черкаській області.

До Монастирищенського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя району. Чоловік повідомив про спричинення йому тілесних ушкоджень. На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення.

Як з’ясували правоохоронці, чоловіки неодноразово конфліктували між собою через криницю, яка знаходиться на суміжній території. Під час чергової сварки один із чоловіків завдав іншому декілька ударів металевим предметом. Спричинені ушкодження, згідно висновку судово-медичної експертизи, відносяться до тяжких. Потерпілого госпіталізовано до місцевої лікарні.

За даним фактом слідчим відділенням здійснюється досудове розслідування по кримінальному провадженню відкритому за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Особі оголошено про підозру.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x