До 10 найсильніших метальників Європи увійшли спортсмени Черкащини

До 10 найсильніших метальників Європи увійшли спортсмени Черкащини

Кубок Європи з легкоатлетичних метань нещодавно приймало м. Арад (Румунія). Національна збірна команда була представлена повним складом: як у змаганнях серед дорослих, так і серед молоді. Про це «Новій Добі» повідомили в Управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

У складі національної збірної команди Черкащину представляли Андірй Мартинюк, Наталя Золотухіна та Світлана Марусенко.
У секторі для метання молота Наталія Золотухіна стала дев’ятою з результатом – 64,75 м, перемоглу здобула спортсменка з Молдови Заліна Маргієва (72,58 м).

Андрій Мартинюк був найсильнішим у групі В з метання молота серед дорослих атлетів, його результат – 69,77 м. У болгарина Айхана Апті, який став другим, Андрій виграв майже два метри – 67,97 м. Змагання у групі А виграв угорець Крістіан Парш показавши результат – 75,21 м.

Світлана Марусенко на 11 см поліпшила особистий рекорд і з результатом 15,35 м стала сьомою зі штовхання ядра. Перемогла білоруска Альона Абрамчук (17,21 м), другою стала француженка Джессіка Серіваль 17,05 м, чешка Маркета Цервенкова замкнула трійку лідерів (16,86 м).

Коротко про спортсменів:

Наталія Золотухіна – майстер спорту України міжнародного класу, вихованка школи вищої спортивної майстерності Черкаської обласної ради;
Андрій Мартинюк – майстер спорту України міжнародного класу, вихованець школи вищої спортивної майстерності Черкаської обласної ради;
Світлана Марусенко – кандидат у майстри спорту України, вихованка обласної спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву Черкаської обласної ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x