Під час застілля черкащанин побив чоловіка і відібрав у нього телефон

Під час застілля черкащанин побив чоловіка і відібрав у нього телефон

Зловмисник побив палицею односельця і відібрав у нього мобільний телефон. Правоохоронці відшукали та затримали зловмисника. За вчинене йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі. Про це «Новій Добі» повідомляє ГУ НП у Черкаській області.

Із повідомленням про пограбування до чергової частини Черкаського відділення поліції звернувся 25-річний житель одного із сіл району. Він розповів поліцейським, що був у знайомої вдома і разом з її гостями розпивав спиртні напої. Коли було чимало випито, між ним і одним із запрошених виник конфлікт. Нападник вдарив потерпілого палицею та відібрав мобільний телефон. На прохання повернути його, чоловік почув брудну лайку.

Слідчо-оперативна група, що прибула за викликом, опитала заявника та встановила адресу проживання нападника. Ним виявився 32-річний житель села. Працівники поліції чоловіка застали за місцем проживання, де вилучили у нього вкрадений мобільний. Свій вчинок затриманий виправдовує великою кількістю випитого алкоголю.

Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x