Геннадій Бобов допоміг дитячому садку на Катеринопільщині

Геннадій Бобов допоміг дитячому садку на Катеринопільщині

Село Ярошівка, що на Катеринопільщині, розташувалося в долині річки Велика Вись. У ньому проживає близько 1 500 осіб, зокрема 270 дітей, із яких 51 – дошкільного віку. Дитячий садок «Тополька» розпочав свою роботу ще в далеких тридцятих роках минулого століття. У пристосованому приміщенні було організовано ясла-садок із однією змішаною групою. У післявоєнний час (1950-1980 рр.) приміщення дитячого закладу добудували. Він розширювався разом із збільшенням кількості дітей. Врешті решт, було створено три групи й заклад отримав назву ясла-садок «Тополька».

Нині дитячий садок відвідує 37 дітей. Функціонують дві групи: молодша і старша. Про дітлахів дбає невеликий, дружний, згуртований колектив, відданий своїй справі. Це Наталія Григорівна Власюк – завідувач ДНЗ «Тополька», досвідчені вихователі Людмила Олексіївна Кукуріка, Таміла Леонідівна Кононенко, Наталія Миколаївна Кравець та їхні помічники. Вихователі постійно застосовують новітні методи і прийоми в навчанні дітей, саме тому їхні вихованці посідають призові місця в районних конкурсах та фестивалях.
Батьки вихованців садочку є активними учасниками навчально-виховного процесу. Завдяки їхній підтримці дуже багато зроблено роботи зі зміцнення матеріальної бази дитячого садка. Тож протягом останніх років спільними зусиллями педагогічного та батьківського колективів естетичний вигляд закладу значно змінився.

За вимогами часу робота в дитячому закладі недостатня без сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. Саме тому колектив ДНЗ «Тополька» спільно з батьками вихованців дитсадка звернулися до народного депутата Геннадія Борисовича Бобова з проханням допомо­гти в забезпеченні дошкільного закладу технічними засобами.
«Народний депутат відгукнувся на наше прохання і подарував закладу комп’ютерну техніку та мультимедійне обладнання – ноутбук, мультимедійний проектор та проекційний екран. Тож ми дякуємо Геннадію Борисовичу за те, що не залишився осторонь проблем нашого садочка, за його небайдуже ставлення, добре серце, щиру душу, за піклування й підтримку. Тепер дітям буде цікавіше пізнавати навколишній світ, розшириться їхній кругозір, активізуватимуться увага і мислення на заняттях», – говорить завідувач ДНЗ «Тополька» Наталія Григорівна Власюк.

Сергій Лісовський

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x