Черкащанам нагадали, що робити, коли натрапили на вибухівку

Черкащанам нагадали, що робити, коли натрапили на вибухівку

17 березня співробітники Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області «озброївшись» інформаційними листівка вирушили в профілактичний рейд. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Щоб корисну інформацію дізналися якомога більше черкащан та гостей міста, фахівці ДСНС розмістили листівки з правилами безпечної поведінки під час виявлення ВНП у міських маршрутках. Цього дня рятувальники опрацювали близько півсотні автобусів, які курсують містом.

Під час рейду рятувальники роз’яснили громадянам, які чекали свого автобуса на станції та на зупинках міста, що треба робити при знаходженні предметів, схожих на вибухонебезпечні, наголосили, що розмінуванням, знешкодженням або знищенням боєприпасів займаються тільки підготовлені фахівці-сапери, допущені до цього виду робіт.

Співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій нагадали місцевим жителям, що при виявленні підозрілої знахідки потрібно негайно повідомити до Служби порятунку за телефоном «101». Інспектори ДСНС вручили їм листівки, в яких зазначені основні правила безпеки на дану тематику.

Рятувальники Черкащини майже чи не щодня виїжджають на знешкодження різних боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни. Всього з початку року на території області виявлено та знищено 57 боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x