На ремонт вулиці Смілянської планують виділити понад 20 млн грн

На ремонт вулиці Смілянської планують виділити понад 20 млн грн

В обласному центрі цього року запланували здійснити капітальні ремонти деяких вулиць. На це з бюджету виділять 123 мільйони гривень. Про це розповів міський голова Анатолій Бондаренко під час прес-конференції. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».
Капітально відремонтують вулиці Чорновола, Ільїна, Благовісну, Героїв Дніпра, Оборонну, Байди Вишневецького та Мендєлєєва. На ремонт Смілянської планують виділити понад 20 млн грн.

– З бюджету розвитку на ремонт та реконструкцію тротуарів передбачено 5, 9 млн грн, на ремонт міжквартальних і внутрішніх проїздів – 1,3 млн грн, 10 млн грн планують виділити в рамках програми «Європейських двір», – розповів Анатолій Васильович.
Також на 11 млн грн закуплять обладнання та спецтехніки для комунальних господарств, 8 млн грн – придбають спецтехніки для КП «ЧЕЛУАШ», близько 6 млн грн передбачено на закупівлю та встановлення лічильників теплової енергії в будинках.

Проект ремонту бульвару Шевченка зараз на стадії розробки. Почнуть ремонтувати з тієї сторони, де немає колектора. За словами міського голови цього року повинні розпочати капітальний ремонт цієї вулиці.
– Ремонт почнемо від площі 700-річчя, щоб черкащани не говорили, що лагодять лише в центрі міста, – зазначив міський голова.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x