Житель Чигиринщини викрав велосипед, узявши його на тест-драйв

Житель Чигиринщини викрав велосипед, узявши його на тест-драйв

Зловмисник заволодів велосипедом, який збирався купувати, однак гроші так і не повернув. Правоохоронці відшукали його за місцем проживання. Дії чоловіка кваліфіковані слідчими за статтею 190 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Чигиринського відділення поліції звернувся 56-річний місцевий житель із заявою, що його ошукали. Потерпілий розповів, що до нього на прийшов чоловік, щоб купити велосипед. Взявши його на перевірку, аби проїхати, через декілька хвилин зник у невідомому напрямку, не заплативши гроші.

Поліцейські відшукали шахрая. Ним виявився раніше неодноразово судимий 42-річний місцевий житель. Як з’ясувалося, шахрай вже встиг обміняти викрадений транспортний засіб на пляшку з алкоголем.

За даним фактом Чигиринським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або громадських робіт, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x