Рятувальники завітали до учнів канівської школи-інтернат

Рятувальники завітали до учнів канівської школи-інтернат

18 березня співробітники Канівського районного відділу Управління ДСНС України у Черкаській області завітали на урок безпеки життєдіяльності до учнів загальноосвітньої санаторної школи-інтернат в місті Канів. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Під час заняття фахівці ДСНС акцентували увагу школярів на дотриманні правил пожежної безпеки в побуті, під час відпочинку, розповіли про вогнегасники та правила користування ними. Не забули рятувальники і нагадати учням правила безпечного поводження під час відпочинку на природі.

Хлопчики та дівчатка із захопленням слухали розповіді про діяльність служби, про ті відповідальні завдання, які постійно доводиться виконувати рятувальникам.

Співробітники Держслужби розповіли школярам про випадки пожеж, надзвичайних ситуацій, котрі щодня трапляються в області, а особливо звернули увагу дітей на ті факти, які стаються саме з вини дітей.

Під час зустрічі рятувальники продемонстрували дітям навчальний відеофільм та роздали листівки з основними правилами безпеки життєдіяльності. Загалом, заняття пройшло в досить дружній та приємній обстановці.

Наприкінці зустрічі інспектори ДСНС відпрацювали з учнями дії у задимленому приміщенні та провели навчальну евакуацію дітей за сигналом «тривога».

Як свідчить практика, проведення таких заходів у шкільних закладах збагачує світогляд дітей, і приносить їм багато корисної інформації, яка знадобиться їм в повсякденному житті.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x