Мошнівські учні отримали дипломи на Міжнародному конкурсі

Мошнівські учні отримали дипломи на Міжнародному конкурсі

Справжнім випробуванням творчих сил для Катерини Охріменко та Владислави Гулі, учениць Мошнівської дитячої музичної школи, викладач Вікторія Бойко, стала участь у Міжнародному фестивалі – конкурсі класичної музики та пісні «Талановиті діти України». Організатором конкурсу виступила Всеукраїнська громадська організація «Талановиті діти України» за підтримки Міністерства культури України.

Конкурс проводився з метою розкриття дару, таланту дітей. У ньому брали участь солісти-інструменталісти, вокалісти, інструментальні ансамблі, оркестри. Творчі можливості та здібності конкурсантів оцінювали провідні спеціалісти, діячі культури та мистецтва України. Виступ учасників фестивалю-конкурсу проходив у Державному музеї книги і друкарства України у Києво-Печерській лаврі. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській райраді.

За результатами конкурсу Катерина Охріменко та Владислава Гуля (фортепіанний дует) нагороджені дипломом 1 ступеня в номінації інструментальна музика. Крім того, Катерина Охріменко отримала диплом 2 ступеня за сольний виступ (фортепіано – середня вікова група).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x