Вокалісти з Черкас взяли участь у міжнародному конкурсі

Вокалісти з Черкас взяли участь у міжнародному конкурсі

Нещодавно в Львові пройшов Міжнародний фестиваль – конкурс мистецтв «Місто Лева». Черкаську дитячу музичну школу № 5 на ньому представляв вокальний ансамбль «Lucky girls band» під керівництвом Марини Хомік, дует «Два кольори» викладача Зої Штейн та майбутня зірочка Агаєва Аніта викладача Анастасії Бутовської. Виступи конкурсантів оцінювало високопрофесійне журі, до складу якого входили відомі заслужені народні артисти України, діячі мистецтв, викладачі Львівської національної музичної академії ім. М.Лисенка та лауреати міжнародних конкурсів – Мар\’ян Шуневич, Ігор Храмов, Роман Ковальов, Марк Орловский, Алдо Віейра та інші. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Незважаючи на суворе оцінювання виступів та велику кількість учасників, які приїхали до Львову з усіх куточків країни, учні нашої школи показали себе на високому професійному рівні та у серйозній боротьбі вибороли призові місця. Так, Агаєва Аніта, яка вперше взяла участь у міжнародному конкурсі та була найменшою учасницею у своїй категорії, отримала ІІІ місце, дует «Два кольори» ІІ місце та чи не найбільшу кількість балів серед усіх учасників отримав вокальний ансамбль «Lucky girls band»: 138 балів зі 140 можливих та отримав беззаперечне І місце.

Вокалісти з Черкас взяли участь у міжнародному конкурсі

Найбільші враження діти отримали від екскурсії по місту Лева. Адже це місто дійсно є одним з найпрекрасніших міст України та Європи. Історичний центр Львова нагадує музей під відкритим небом, в якому розміщується історичні, архітектурні та культурні пам\’ятки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x