Студенти Уманського НУС отримали стипендію імені Стена Форбса

Студенти Уманського НУС отримали стипендію імені Стена Форбса

В Уманському національному університеті садівництва відбулося вручення щорічної стипендії «Імені Стена Форбса» у рамках програми споріднених міст Умань – Девіс (США). «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі УНУС.

Стен Форбс – відомий американський громадський діяч та бізнесмен, за підтримки якого з 2000 року здійснюється фінансування стипендій для студентів Уманської сільськогосподарської академії (нині Уманський національний університет садівництва). Стипендії «Імені Стена Форбса» призначаються студентам із малозабезпечених сімей, які успішно опановують науку та мають схильність до вивчення англійської мови. Стен Форбс часто відвідував місто Умань і сприяв налагодженню контактів між містами-побратимами та обміну студентами між Уманською сільськогосподарською академією та Каліфорнійським університетом.

Студенти Уманського НУС отримали стипендію імені Стена Форбса

Цьогоріч стипендію із рук першого проректора Івана Мостов’яка у присутності деканів усіх факультетів отримали одинадцять студентів Уманського національного університету садівництва.

Сподіваємося, що стипендія «Імені Стена Форбса» й надалі залишиться актуальним і перспективним пунктом співпраці між навчальними закладами США й України, а також стимулюватиме обдаровану молодь до успішного навчання та вивчення іноземної мови.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x