На Шполянщині затримали дует домушників

На Шполянщині затримали дует домушників

Двоє жителів одного із сіл Шполянського району обікрали дачне домоволодіння киянки. Викрадене планували продати. Зловмисників затримано. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Шполянського відділення поліції звернулась 48-річна жителька міста Києва та повідомила про крадіжку з її дачного домоволодіння, яке знаходиться в одному із сіл Шполянського району. З гаража викрали компресор, інструменти та деталі до автомобіля на суму близько 1300 гривень.

Слідчо-оперативна група, що прибула за викликом, опитуючи місцевих жителів дізналася, що вони бачили двох чоловіків, які йшли вулицею та несли речі, схожі на викрадені. Ними виявилися місцеві жителі 19 та 45 років. Підозрюваних запросили до поліції для дачі показів, де вони розповіли, що знали про те, що господиня будинку живе в Києві. Вночі демонтували дерев’яне вікно в гаражі і з приміщення вкрали компресор, домкрат, диск з шиною та набор ключів. Викрадене планували продати.

Речові докази вилучено. За даним фактом Шполянським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x