У ЧНУ студентки змагалися з волейболу

У ЧНУ студентки змагалися з волейболу

Відбулися змагання з волейболу серед жіночих команд інститутів та факультетів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. За 7-8 місце змагалися команди ННІ історії та філософії та факультету обчислювальної техніки, інтелектуальних та управляючих систем. Беззаперечну перемогу здобули дівчата ФОТІУСу з рахунком 2:0 за двома партіями. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ЧНУ.

У боротьбі за 5-6 місце зійшлися ННІ природничих наук та психологічний факультет. Обидві команди були сильними. Жодна не бажала поступатися суперникові. За двома партіями переможця виявити не вдалося. Довелося грати додаткову третю партію. Із рахунком 2:1 перемогу здобули ННІ природничих наук, посівши 5 місце.

Третіми стали студентки ННІ іноземних мов. У поєдинку з ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва вони впевнено перемогли, забезпечивши собі місце серед призерів.
У фіналі зійшлися команди ННІ української філології та соціальних комунікацій та ННІ економіки і права. У напруженому поєдинку перемогу здобули економісти, зайнявши перше місце. Студенти української філології стали срібними призерами.
За перше-третє місця команди були нагороджені грамотами. Кращим гравцем змагань визнано студентку 4 курсу ННІ економіки і права Анну Бебку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x