У Кам’янці відбулася зустріч з молодим письменником-земляком

У Кам’янці відбулася зустріч з молодим письменником-земляком

У центральній районній бібліотеці нещодавно відбулася творча зустріч учнівської молоді з молодим письменником, нашим земляком Іваном Герасименком, який презентував свої три перші книги.

Народився Іван Герасименко у селі Телепино у 1984 році, там закінчив школу. Пізніш навчався в професійно-технічному училищі, у 2006 році закінчив Кіровоградський педагогічний університет. Чотири роки працював у сільській школі вчителем хімії та біології. У той час почав друкуватися в «Освітянському слові» та «Кіровоградській правді», а паралельно писав книгу.

Перша книга Івана Герасименка «Шлях» вийшла в 2013 році, згодом друга – «Заради цього варто жити», і третя – «Бидло». У 2015 році книга «Шлях» була висунута претендентом на здобуття Всеукраїнської літературної премії ім. Василя Симоненка у номінації «За кращий художній твір». Книга написана у стилі поєднання фентезі, психології та цікавих роздумів автора.

Зустріч проходила у формі невимушеного діалогу. Учнів цікавив життєвий і творчий шлях молодого літератора, і на всі свої питання вони отримали вичерпні відповіді. Іван Герасименко залишив у подарунок бібліотеці свої твори.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x