Время и Стекло

Время и Стекло

Время и Стекло
«Время и Стекло» – продюсерський проект Потапа та Ірини Горової, який реалізує своє бачення якісної сучасної поп-музики.

Шлях до популярності в учасників групи Позитиву та Наді був різним. Із Потапом Позитив почав працювати, коли йому було всього 11 років. Такий ранній старт у світ шоу-бізнесу дозволив йому взяти участь у багатьох проектах свого продюсера та виступити більш ніж в 300 концертах Потапа в Росії, Німеччині, Казахстані, США, Канаді та інших країнах. Не менше досвіду і досягнень у музичній кар\’єрі у Наді. Вона – лауреат міжнародних вокальних конкурсів, фіналістка телепроекту «Шанс» і переможниця україно-голлівудського реаліті-шоу «Американський Шанс». У 2010 році Потап та Ірина Горова відкрили власний продюсерський центр «MOZGI Entertainment» і вирішили створити новий музичний проект з участю Позитиву та вокалістки. Майбутню учасницю «Время и Стекло» шукали за допомогою кастингу в інтернеті. З десятків тисяч надісланих анкет найбільше зацікавило резюме Наді, яка на очному кастингу вразила своєю харизмою та вокальними даними.

Прем\’єра дебютної роботи «Время и Стекло» «Так выпала Карта» відбулася в листопаді 2010 року. Вже десять днів ролик потрапив на п\’яте місце за кількістю переглядів на YouTube у рубриці «Світові музиканти». У 2011 році Позитив і Надя презентують «Любви Точка Нет», «Серебряное море», «Кафель». У 2012 році група випустила пісню і кліп «Гармошка», зйомки якого пройшли в Лос-Анджелесі, і спільну з Потапом роботу «Слеза». У 2013 році – «#кАроче», англомовна версія синглу «Гармошка» – «Harmonica» і «Потанцуй со мной». У 2014 році Позитив і Надя презентували пісню «Забери» і однойменний кліп, зйомки якого пройшли в Мексиці. Завдяки цьому синглу група стала лауреатом української премії \”Пісня року\”. У 2015 році вийшла нова робота «Имя 505».
Підсумком чотирирічної роботи групи став дебютний альбом «Время и Стекло», випущений у вересні 2014 року. Компакт-диск об\’єднав всі хіти Позитиву і Наді, а також музичні новинки. В електронному варіанті альбом представлений в iTunes.

Кожна нова робота «Время и Стекло» не схожа на попередні: в різноманітному репертуарі групи немає однотипних синглів і кліпів, артисти експериментують зі звучанням та образами, розкривають себе в різних жанрах і стилях. Позитив і Надя щиро закохані в музику, самі пишуть пісні і не уявляють свого життя без концертів та зйомок. Їхні пісні звучать на радіостанціях України та СНД, кожен новий кліп займає почесне місце в ефірі кращих музичних каналів. Позитив і Надя беруть участь у таких масштабних заходах, як «Золотий грамофон», «Crimea Music Fest», «Слов\’янський базар», «YUNA».
«Время и Стекло» не зупиняється виключно на музичної діяльності: Надя брала участь у телевізійних шоу «Зірка+Зірка-2» і «Шоумастгоуон», Позитив вів ранкове шоу на радіостанції «Гала Радіо», разом артисти вели хіт-парад «UA TOP 10» на каналі «М1».
Зараз група «Время и Стекло» активно гастролює в супроводі балету «FlowMasters», працює над новим матеріалом і продовжує втілювати в реальність самі несподівані і креативні ідеї свого продюсера Потапа.

Дата: 29 жовтня 2019, 19:00
Де: ПК «Дружба народів», бульв. Шевченка, 249

Ціна – від 250 до 750а та бронювання квитків за тел .: (093) 295-70-01, (098) 043-33-66.
А також у касі Будинку торгівлі 1-й поверх, тел.: (0472) 56-01-19, (098) 118-89-45, (063) 399-89-32.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x