У Ватутіному затримали шахрая

У Ватутіному затримали шахрая

Раніше судимий 34-річний житель Ватутіного шахрайським шляхом заволодів мобільним телефоном свого малознаного товариша. Протягом доби зловмисник був затриманий, він дає покази. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Звенигородського відділу поліції звернувся 34-річний житель одного із сіл Звенигородського району і повідомив про шахрайство. Він розповів поліцейським, що хотів продати свій телефон. По дорозі до ломбарду зустрів малознайомого чоловіка, якого він знав лише на ім’я. Знайомий запропонував допомогти. Зателефонував своєму другу і запросив його подивитися на мобільний. Той приїхав на автівці, товариш потерпілого з телефоном сів усередину, і машина поїхала в невідомому напрямку. Чоловік намагався наздогнати авто, але йому це не вдалося, і він звернувся до поліції.

За описом було встановлено підозрювану особу. Ним виявися раніше судимий за шахрайські дії 34-річний житель Ватутіного. Проведеними заходами правоохоронцям вдалося встановити його місцезнаходження. При появі працівників поліції підозрюваний у всьому зізнався. Розповів, що чоловіку, який приїхав на авто подивитися на телефон, він був винен кошти. Телефон йому сподобався, і зловмисник вирішив віддати йому мобільний за борги.

Речовий доказ вилучень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x