В області визначили кращі соціальні проекти

В області визначили кращі соціальні проекти

На засіданні конкурсної комісії під головуванням заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Сергія Овчаренка із 66 поданих до Черкаської ОДА соціальних проектів відібрали 10 кращих. На їхню реалізацію неурядовим організаціям-переможцям нададуть понад 374 тисячі гривень. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.
Долю ще 12 проектів конкурсна комісія вирішить згодом. Частина проектів була підтримана за умови оптимізації бюджету, інші – зможуть повторно податися на новий конкурс.

Вартість проектів-переможців коливається від 17 до 50 тисяч гривень. Торік же максимальний бюджет проекту не мав перевищувати 20 тисяч гривень, нагадав директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської ОДА Сергій Пасічник.
– Зараз точно знаємо, на які проекти спрямуємо більше 374 тисяч гривень. Це й реалізація проекту зі створення Інтернет-центру на базі Моринської сільської бібліотеки вартістю 17 тисяч гривень, і проведення благодійного рок-фестивалю «Повстанець», і надання послуг із соціальної адаптації родин учасників АТО і переселенців та чимало інших цікавих проектів, – зауважив Сергій Пасічник. – Відзначу, що порівняно з минулим роком, конкурс має значно ширший перелік напрямків, за якими неурядові організації подавали власні соціальні ініціативи.

Заступник голови – керівник апарату Черкаської ОДА Сергій Овчаренко наголосив: перед комісією стояло завдання підтримати найдостойніших, а не просто роздати кошти на будь-які проекти. Він додав, що ті кошти, які не освоять зараз, заплановано залучити до наступного конкурсу, відбір заявок до якого можливо розпочнеться вже за місяць.
Нагадаємо, загалом на втілення кращих запропонованих заявок цього року в обласному бюджеті закладено 800 тисяч гривень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x