Смілянин забив до смерті 60-річного товариша

Смілянин забив до смерті 60-річного товариша

Правоохоронці оперативно розшукали зловмисника, причетного до смерті 60-річного смілянина. За вчинене йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Смілянського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої 64-річної жительки про те, що на вулиці невідомий побив її 60-річного сусіда. На місце події була викликана карета швидкої допомоги та слідчо-оперативна група поліцейських. Потерпілий від численних забоїв тулуба та перелому ребер помер, не приходячи до тями.

Поліцейські опитали очевидців події, від яких дізналися прикмети підозрюваного. При огляді території, де трапився інцидент, експерти вилучили ряд речових доказів: сліди взуття та пальців рук.

Зловмисником виявився 54-річний приятель потерпілого. З його слів стало відомо, що він тримав давню образу на потерпілого, тож вирішив помститися йому, обливши його паркан мазутою. Коли господар його помітив, між ними виникла сварка, що переросла в бійку, під час якої зловмисник звалив із ніг потерпілого та завдав удари руками та ногами.

Як повідомив начальник Смілянського відділу поліції Станіслав Шинкаренко за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x