У Геронимівці установили тарифи на воду з порушеннями

У Геронимівці установили тарифи на воду з порушеннями

Черкаське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України визнало дії виконавчого комітету Геронимівської сільської ради порушенням законодавства про захист економічної конкуренції, що полягають у створенні КП ГСР «Благоустрій» умов для вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаського обласного відділення Антимонопольного комітету України.

Як встановило Відділення, виконавчий комітет Геронимівської сільської ради затвердив КП ГСР «Благоустрій» тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що розраховані без дотримання Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, передбаченого постановою Кабінету Міністрів України.

За результатами розгляду справи виконавчий комітет зобов’язано у тримісячний строк усунути порушення, а саме затвердити тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення КП ГСР «Благоустрій», порядок формування яких відповідатиме Порядку формування тарифів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x