У Городищі затримали гаражного крадія

У Городищі затримали гаражного крадія

Працівники поліції затримали раніше судимого чоловіка, який в Городищі з гаражного приміщення місцевого жителя вкрав велосипед і мастило. Речові докази вилучено, дії зловмисника слідчі кваліфікують за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Городищенського відділення поліції зателефонував 40-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку. Він розповів поліцейським, що з гаражного приміщення зник велосипеда та мастило.

Правоохоронці, що прибули за викликом, оглянули місце події та взялися за пошуки зловмисника. При опитуванні місцевих жителів вони дізналися, що декілька годин тому невідомий чоловік пропонував купити у нього мастило та велосипед, схожий на викрадений, по дешевій ціні. Під його опис підпадав раніше судимий 21-річний місцевий житель. Його запросили до поліції для дачі показів, де він розповів, що ввечері йшов по вулиці і побачив відчинений гараж, з якого викрав велосипед та мастило. Наступного дня викрадене продав, а виручені кошти витратив на наркотики.

Речові докази вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x