Черкащанин напав із ножем на свою співмешканку

Черкащанин напав із ножем на свою співмешканку

Правоохоронці Черкаського відділу поліції затримали чоловіка, який завдав ножове поранення своїй співмешканці. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Черкаського відділу поліції від лікаря швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що до них в заклад потрапила 47-річна жителька одного із сіл Черкаського району з ножовим пораненням в область живота.

Поліцейські з’ясували, що жінка отримала поранення від свого 65-річного співмешканця, з яким вона проживала в місті Черкаси.

Підозрюваного застали на місцем проживання та запросили до поліції для дачі показів. З його слів стало відомо, що вони разом розпивали спиртні напої. На цьому ґрунті виникла суперечка. Розлютившись, чоловік схопив зі столу кухонний ніж і завдав своїй співмешканці тілесні ушкодження.

Чоловіку оголошено про підозру у вчинення кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінально кодексу України. Йому загрожує від п’яти до восьми років тюрми за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x