У Городищі затримали продавця амфетаміну й канабісу

У Городищі затримали продавця амфетаміну й канабісу

Під час обшуку в його домоволодінні було вилучено наркотичні засоби – амфетамін і канабіс та кошти в сумі 10 тисяч гривень. Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників Четвертого Управління Департаменту протидії наркозлочинності надійшла оперативна інформація, що в одному із домоволодінь міста Городище чоловік зберігає та збуває на території району наркотичні засоби.
Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 27-річного городищанина, правоохоронці виявили та вилучили 33 згортки з умістом психотропної речовини – амфетаміну, близько 300 грамів особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу та 10 тисяч гривень, здобутих від незаконного обігу наркотичних речовин. Речові докази направлені на проведення відповідних експертиз.

Слідчим відділом ГУНП в Черкаській області відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 307(Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x