Ольга Айвазовська про затримання Пустовара

Ольга Айвазовська про затримання Пустовара

Голова правління ВГО «Громадянська мережа «ОПОРА» Ольга Айвазовська прокоментувала гучне затримання в.о. начальника ГУ Нацполіції в Черкаській області Владислава Пустовара при спробі дачі хабара. Про це пані Ольга написала на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук»:

Ольга Айвазовська про затримання Пустовара «Критичне мислення дуже є важливим, як і публічність розслідування щодо керівника черкаської обласної поліції. З Пустоваром познайомилась під час виборів та хочу засвідчити, що це один з 3-х керівників областей, який доводив почате до кінця. Єдиний, який за результатами виборів 2014 року довів справу до обвинувачувального вироку з серйозними наслідками, адже зловмиснику дали таки 5 років. У 2015 році, коли Черкаська обласна ТВК сфальшувала фінальний протокол, він взявся за розслідування, але одразу подзвонив з тим, що за цю справу будуть тиснути. Минулої п\’ятниці він же заявив, що закінчить розслідування. А вчора всіма інформаційними каналами та з офіційних посад лунали заяви про хабар у 2000 доларів, які начебто Пустовар вручав третій особі. У мене питання: 1) 2000 доларів? Не вірю, щоб кур\’єром таких хабарів був чиновник рівня керівника області; 2) Чому це відбулось, коли дискурс повернув аудиторію до питання фальшування протоколів? 3) У Черкасах мало хто вірить в те, що Пустовар, як людина інтелігентна та досить відкрита, міг це зробити, адже потрібно бути повним дурнем, а він таким не є; 4) Якщо у нас ще працює принцип презумпції невинності, то чому ця новина так майстерно та під обвинувачувальний ракурсом розійшлась світами?

Я дуже хочу, щоб в моїй країні не давали та не брали хабарів, але і щоб в ній же не використовувались повістки в армію, чи обвинувачення в хабарництві, як засіб боротьби. Якщо ж він винен, то має сісти, втім, суспільство варто позбавити сумнівів, чому це раптово сталось з принциповим чиновникам».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x