Смілянин вбив знайому під впливом оковитої

Смілянин вбив знайому під впливом оковитої

В одному з будинків міста Сміла контролер комунальної служби виявила понівечене тіло жінки. Сліди застілля, залишки спиртного та розкидані речі вказували на те, що потерпіла стала жертвою п’яного злочину. За декілька годин працівники міліції розшукали особу, причетну до кримінального правопорушення. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі міліції.

Тіло 57-річної жінки в приватному будинку м. Сміла знайшла контролер, яка прийшла перевіряти показники лічильника. Двері в будинок були відчинені, тому жінка наважилась зайти в середину, де побачила і страшну картину.

Смілянин вбив знайому під впливом оковитої

Оперативники, оглянувши місце події, констатувала сліди боротьби: жінка з ножовим пораненням лежала на підлозі під купою одягу. Поряд з тілом знаходився закривавлений кухонний ніж. Експерти-криміналісти, які ретельно оглядали місце події, виявили безліч слідів. Свідки розповідали, що декілька днів тому до потерпілої приходив її знайомий. Жінка з чоловіком часто випивали. Того дня чоловік на підпитку декілька раз ходив до крамниці по горілку та продукти, а у вечері з будинку люди чули сварку. На жаль, на лайку ніхто не звернув увагу.

В поле зору правоохоронців потрапив 44-річний непрацюючий, раніше судимий місцевий житель. Чоловіка затримали за місцем свого проживання. В нього травмовані руки та на одязі залишилися сліди крові.

Слідчим відділом Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років. На даний час тривають слідчі дії та проводяться ряд експертиз. Зловмиснику оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x