Житель Шполянщини обікрав односельчанку

Житель Шполянщини обікрав односельчанку

В одному із сіл Шполянського району раніше судимий чоловік з помешкання своє односельчанки вкрав металеві предмети на суму близько 3000 гривень. Зловмисник затриманий і дає покази. Речові докази частково вилучено з пункту прийому брухту та за місцем його проживання. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Шполянського відділення поліції звернулась 24-річна жителька одного із сіл району та повідомила про крадіжку.

Потерпіла розповіла поліцейським, що вранці, коли її не було вдома, з її домоволодіння невідома особа викрала газовий балон, металевий посуд та приладдя для пічного опалення.

Перевіряючи місцеві пункти прийому брухту, правоохоронці знайшли та вилучили частину краденого. За отриманим описом встановили підозрювану особу. Ним виявився раніше судимий 23-річний селянин. Його відвідали за місцем проживання, де правоохоронці вилучили ще частину краденого.

Частково речові докази вилучено. За даним фактом Шполянським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x