Черкаські студенти продовжують боротьбу за бакетбольну першість

Черкаські студенти продовжують боротьбу за бакетбольну першість

У Черкасах триває півфінальний етап Студентської баскетбольної ліги України. Протягом трьох стартових днів команди у двох групах боролися за вихід у півфінал підгрупи «Центр». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби БК «Черкаські Мавпи».

У результаті туди пробилися дві київські та дві черкаські команди. Якщо Черкаський Національний Університет ще вчора гарантував собі достроково перший рядок турнірної таблиці у своїй підгрупі, то в групі «А» саме сьогодні був вирішальний матч. ЧПТ (Черкаський політехнічний технікум) не зумів здолати КНТЕУ (Київський Національний торговельно-економічний університет) і віддав киянам перший рядок турнірної таблиці.

Таким чином, у завтрашніх півфіналах Черкаський Національний зустрінеться із земляками з ЧПТ, а КНТЕУ зіграє проти КПІ (Національного технічного університету). Саме переможці цих пар отримають перепустку у Всеукраїнський фінал восьми, який відбудеться у Києві.

Призерів же черкаського турніру визначатимуть у п’ятницю. Матч за третє місце та фінал ви зможете переглянути у прямому ефірі на сайті ФБУ та «Черкаських Мавп».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x