В обласному центрі зростає рівень злочинності

В обласному центрі зростає рівень злочинності

У Черкасах спостерігається тенденція до збільшення кількості злочинів. Зокрема, торік було зафіксовано зростання на понад 20 відсотків кримінальних правопорушень, ніж у 2014 році. Про це сьогодні на сесії міської ради розповів керівник Черкаської місцевої прокуратури Сергій Шелудяков.

За його словами, у Черкасах питома вага та динаміка по окремим категоріям злочинів є вищою від загальнообласної. Особливо це стосується тяжких та особливо тяжких злочинів. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Зокрема, на 80 відсотків збільшилась загальна кількість умисних вбивств, як по області, так і по місту. При цьому, як зауважив Сергій Вікторович, на сьогодні із тих кримінальних проваджень, які перебувають на контролі СВ Черкаського відділу поліції ГУНП в Черкаській області, залишається нерозкритим лише одне умисне вбивство.

Також очільник Черкаської місцевої прокуратури повідомив про істотне збільшення у Черкасах кількості грабежів, розбійних нападів та дорожньо-транспортних пригод, що спричинили смерть потерпілого.

Водночас відзначив зменшення в нашому місті (у порівнянні з областю) за останній рік випадків вимагань та шахрайства. Також нижчою від загальнообласної є питома вага злочинів у сфері обігу наркотичних засобів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x