Стан ремонту доріг у Соснівці перевірив міський голова

Стан ремонту доріг у Соснівці перевірив міський голова

Анатолій Бондаренко перевірив хід ремонтних робіт на Менделєєва. Зараз тут триває облаштування пішохідних доріжок уздовж обох сторін вулиці. Дорожнє покриття на ній уклали ще кілька років тому, утім, до тротуарів тоді справа так і не дійшла. Про це «Нова Доба» дізналася від міського голови на «Фейсбук».

Зараз робітники кладуть там плитки – на відрізку від Дахнівської до Санаторної. Загальна протяжність ділянки дороги, уздовж якої відбувається реконструкція тротуарів, становить близько 900 метрів (із кожного боку). Усі роботи на Менделєєва підрядник обіцяє завершити за кілька тижнів.

На черзі – будівництво дороги через ліс (між вул. Ярослава Галана й вул. Санаторною).

Одночасно тривають роботи з будівництва дороги й на вулиці Молоткова (між Пастерівською та В’ячеслава Чорновола). Її ремонту, попри відсутність нормального покриття, місцеві жителі не бачили років із 20. Зараз там установлюють бордюри і триває підготовка дороги до укладання асфальту. До слова, окрім цього, проектом тут передбачене ще й облаштування тротуарів уздовж приватного сектору (ці роботи розпочнуть уже на наступному тижні).

– Поставив завдання перед департаментом архітектури, містобудування та інспектування уже в цьому році розробити проектно-кошторисну документацію на ті вулиці, реконструкцію яких здійснюватимемо в 2017-ому. Ми повинні забути про практику, за якої асфальт, як-то кажуть, клали просто в калюжі, – зазначив мер Анатолій Бондаренко.

У Програмі соціально-економічного та культурного розвитку міста на капітальний ремонт доріг передбачено 123 мільйони гривень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x