У Черкасах дев’ятиповерхівка лишилася без вікон через вибух

У Черкасах дев’ятиповерхівка лишилася без вікон через вибух

2 квітня близько другої ночі до чергової частини Управління патрульної поліції у м. Черкаси надійшов тривожний дзвінок: на вулиці Невського стався вибух. На виклик прибув черговий екіпаж інспекторів поліції. Про це «Новій Добі» повідомили у патрулньій поліції Черкас.

Вибух був такої сили, що шибки у квартирах повилітали з 1 по 9 поверх. Налякані люди посеред ночі повибігали на двір. Перші версії – газ. Проте патрульний, знаючись у пожежно-рятувальній справі, відразу ж визначив, у чому причина. Це був саморобний вибуховий пакет.

Патрульні відвели людей подалі від небезпеки, а самі забезпечили охорону місця події. За адресою, де сталася надзвичайна подія, інспектори викликали рятувальників, слідчо-оперативну групу, працівників СБУ та медиків. На щастя, ніхто не постраждав.

Патрульна поліція м. Черкаси звертається до жителів міста з проханням виявляти пильність, інформувати органи поліції про залишені без нагляду речі, підозрілі предмети та осіб, поведінка чи зовнішній вигляд яких викликає підозру щодо можливості вчинення ними протиправних дій, за телефоном «гарячої лінії 102»!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x