Житель Чигиринщини украв двері від авто

Житель Чигиринщини украв двері від авто

З території домоволодіння потерпілого він викрав двері до автомобіля, які збув на брухт. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це повідомляють у ГУ НП Черкаської області.

До Чигиринського відділення поліції звернувся 64-річний житель одного із сіл району. Заявник розповів, що вночі з його подвір’я невідома особа викрала двері до автомобіля. Отримавши опис викраденого майна, правоохоронці розпочали пошуки крадія.

Під час подворового обходу від випадкових свідків правоохоронці дізнались, що до пункту прийому брухту заходив чоловік з дверима до автомобіля, схожими на викрадені. Цю інформацію підтвердив і працівник пункту та надав опис підозрюваного. Ним виявився 52-річний житель одного із сіл району. Його було доставлено до відділення поліції для дачі показів. Слідчому чоловік розповів, що на чужому подвір’ї побачив двері до авто, дочекався коли господар заснув, проник на територію та викрав вищевказане.

За даним фактом слідчим відділенням Чигиринського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x