Забезпечення у 2016 році учасників антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням

Як розповіла заступник начальника відділу соціальних гарантій управління соціального захисту населення Придніпровського району департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Раїса Романенко, згідно з Порядком використання коштів, передбачених у державному бюджеті на забезпечення постраждалих учасників антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31 березня 2015 року № 200, особи, які постраждали під час проведення антитерористичної операції та яким встановлено статус учасника бойових дій чи інваліда війни відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», забезпечуються безоплатними путівками до санаторно-курортних закладів структурними підрозділами з питань соціального захисту населення. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Для одержання путівки особи повинні перебувати на обліку в органах соціального захисту населення за зареєстрованим місцем проживання.

У 2016 році санаторно-курортні послуги учасникам антитерористичної операції надаються десятьма санаторно-курортними закладами, а саме:

– дочірнє підприємство «Клінічний санаторій «Лермонтовський», (м. Одеса);
– дочірнє підприємство «Південь-Курорт-Сервіс» на базі санаторію «Орізонт» (Одеська область, м. Білгород-Дністровський);
– дочірнє підприємство «Санаторій «Новомосковський» (Дніпропетровська область, с. Орлівщина);
– дочірнє підприємство «Клінічний санаторій «Курорт «Березівські мінеральні води» (Харківсько область, с. Березівське);
– Менський санаторій «Остреч» (Чернігівська область, м. Мена);
– ТОВ «Санаторій «Сонячний» (Дніпропетровська область, с.Вербки);
– ПАТ «Санаторій «Мошногір‘я» (Черкаська область, с. Будище);
– ДП «Санаторій «Конча-Заспа» (м.Київ);
– ТОВ «Санаторій «Феофанія»;
– ТОВ санаторій «Карпатські зорі» (Львівська область, с. Модричі).

За детальною інформацією необхідно звертатись до управлінь соціального захисту населення у Придніпровському (тел. 32-00-96) та Соснівському (тел. 37-80-83) районах м. Черкаси.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x