В Черкаській області від обмороження врятовано 10 людей

В Черкаській області від обмороження врятовано 10 людей

Цієї зими у межах всієї області області курсують соціальні патрулі. До їхнього складу входять рятувальники, медики, міліція, волонтери. Перш за все вони відшукують безхатьків та надають їм первинну допомогу, якщо потрібно. В разі необхідності запрошують тих, хто змерз до пункту обігріву та пропонують їжу та чай. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

За минулу добу в районах області під час патрулювання на 30 маршрутах було виявлено 10 громадян, які через складні метеорологічні умови потребували допомоги. До медичних закладів було доставлено одну людину, до пунктів обігріву 9 громадян.

За інформацією рятувальників, станом на 30 січня, в області продовжують функціонувати пункти обігріву. Протягом кількох останніх днів їхня кількість істотно зросла. Відтепер соціально-гуманітарну допомогу громадяни можуть отримати вже в 172 таких пунктах.

Всього від початку морозів до пунктів обігріву по допомогу звернулися 519 громадян, протягом останньої доби 77 громадян.
Найбільша кількість пунктів обігріву розгорнуто в Городищенському – 10, Монастирищенському – 32, Уманському та Чорнобаївському районах по 14.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x