5 загорань за добу сталося в області через необережне поводження з вогнем

5 загорань за добу сталося в області через необережне поводження з вогнем

6 квітня о 06:00 у Драбівському районі на території стихійного сміттєзвалища Кононівської сільської ради загорілося сміття з сухою травою. Дуже швидко площа пожежі збільшилася до 100 кв.м. На ліквідацію пожежі була залучена добровільна пожежна команда з ТОВ «Кононівський елеватор». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Цього ж дня у Чигиринському районі о 13:20 в адміністративних межах Стецівської сільської ради співробітники держлісгоспу власними силами ліквідували загорання сухої трави на площі 3 га.

На відкритій території Рацевської сільської ради о 15:10 вогонь охопив суху траву на площі 0.3 га. Поширитися на більшу площу вогню завадили пожежні з місцевого держлісгоспу. Майже одночасно було ліквідовано загорання сухої трави на території Красносільської сільської ради.

У смт. Чорнобай співробітники Державної пожежно-рятувальної частини о 16:48 ліквідували загорання сухої трави, яке виникло на відкритій території по вулиці Заводська.

Причиною усіх пожеж стало необережне поводження з вогнем. Тому рятувальники звертаються до мешканців населених пунктів із проханням суворо дотримуватися правил пожежної безпеки, адже порушення може стати причиною масштабних пожеж та трагічних наслідків.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x