На сесії облради Сергій Тулуб написав заяву на вимогу опозиціонера

На сесії облради Сергій Тулуб написав заяву на вимогу опозиціонера

30 січня відбулося 28 засідання сесії Черкаської обласної ради. Сплеском міжфракційної напруги став прохід опозиціонера Михайла Мушієка до президії, де «батьківщинівець» вручив ручки та папір губернатору і голові обласної ради – для написання заяв про відставку. А кульмінацією – зрештою, сама заява, яку Тулуб таки написав і виголосив з трибуни. Цієї миті так і не дочекалися опозиціонери (бо до того пішли з сесійної зали, не маючи бажання голосувати за бюджет області на 2014 рік).

– Ось тут мені кажуть про недовіру, про відставку Валерія Петровича. І хто? Так звані «вожді», які закликали та догідливо виглядали заїжджих молодчиків, які вночі 26 січня штурмували облдержадміністрацію з «коктейлями Молотова»? Підбурювали натовп молоді, в тому числі неповнолітніх, на радикальні дії. А коли переповнений агресією натовп кинувся виламувати двері та бити вікна, підло стали за їх спинами. А потім під шумок повтікали і поховалися в сміттєвих баках. Боляче і дуже прикро, що в свої політичні ігрища такі горе-політики втягують дітей. При цьому, чужих! Своїх – ховають вдома, – сказав під час виступу Сергій Борисович.

На цьому фрагменті зала загула – депутати не приховували емоцій, згадуючи нещодавній виступ Любові Майбороди, що хвалилася рівнем життя своєї дочки в Німеччині. Зрештою, Тулуб показав присутнім у залі і саму заяву, яку написав на прохання опозиції.

На сесії облради Сергій Тулуб написав заяву на вимогу опозиціонера
– А що до ручки та аркуша, які мені передали так звані керівники так званої опозиції. Ви чекали від мене заяву? Я написав! «Я, Тулуб Сергій Борисович, ніколи не був і не буду запроданцем. У мене одна віра, один Бог, і я ніколи свідомо не зраджу християнських цінностей. Я – українець, і моє серце болить за долю України. Я працював і працюватиму заради благополуччя Черкащини та її людей! Слава Україні!»

Депутатська більшість в складі фракцій Партії Регіонів, Комуністичної партії, Народної партії та позафракційних депутатів, прийняла бюджет, тим самим забезпечивши життєдіяльність області на 2014 рік.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x