Черкаських журналістів навчають вести інформаційні війни

Черкаських журналістів навчають вести інформаційні війни

Сьогодні в Черкаському державному технологічному університеті розпочався семінар практикум для представників черкаських мас-медіа. Журналісти, науковці та студенти університету мали можливість поспілкуватися з відомими науковцями та письменниками. Семінар проходить в рамках проекту «Підтримка журналістської освіти в Україні» за підтримки «Фонду розвитку ЗМІ» Посольства США в Україні. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

За словами організаторів заходу, його основна мета – не лише дати журналістам певні знання і навички, а й навчити використовувати їх під час повсякденної діяльності.

Особливо цінною для нинішніх і майбутніх медійників став виступ доцента кафедри журналістики Ужгородського національного університету, кандидата філологічних наук Володимира Тарасюка. Під час майстер-класу на тему «Інформаційна операція як складова інформаційної війни» науковець звернув увагу на те, що в нинішніх умовах журналістика має проводити інформаційні операції переважно наступального характеру.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x