Островський очолить одне з управлінь в ОДА

Островський очолить одне з управлінь в ОДА

За результатом конкурсу керівником управління культури та зв’язків із громадськістю Черкаської ОДА стане Олег Островський. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «ІнфоМІСТ».

Нагадаємо, що сьогодні відбувся конкурс на заміщення цієї вакантної посади. Загалом було 9 претендентів. На другому місці за результатами конкурсу опинився начальник організаційного відділу управління організаційного забезпечення апарату обласної державної адміністрації Олександр Шабатін. У межах реорганізації структурних підрозділів ОДА управління культури та департамент інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю об’єднали в одне управління. Раніше посаду керівника управління культури обіймав Василь Марштупа – до 27 серпня 2012 року. 23 лютого 2013 року для управління культури знайшли нового начальника – Наталію Джуру, яка працювала до 5 травня 2014 року. Опісля, майже через рік, начальником став Олексій Власов, який пропрацював 4 місяці. Натомість Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю із серпня 2014 року керував Сергій Пасічник.

Довідково: Олег Островський – підприємець, боєць АТО. Сорокатрирічний Островський очолював фермерське господарство «Еко-Ферма», у 2012 році по виборчому округу №195 самовисувався до Верховної Ради, у 2015 претендував на посаду голови Чигиринської районної адміністрації. Воював у зоні АТО у складі підрозділу «Холодний Яр» батальйону «Айдар». Нині головний редактор суспільно-громадської газети «Козацький край». Його колишня дружина Леся Островська – директор відомого музейно-етнографічного комплексу «Дикий Хутір», що на Чигиринщині.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x