На Кам’янщині завершили акцію «Майбутнє лісу у твоїх руках»

На Кам’янщині завершили акцію «Майбутнє лісу у твоїх руках»

У Кам’янському лісгоспі відбулася акція «Майбутнє лісу твоїх руках». Разом із учнями Тимошівського шкільного лісництва нові насадження створювали головний лісівник області Олександр Дзюбенко, голова Кам`янської районної ради Сергій Сундуков, заступник голови Кам`янської РДА Віталій Коваленко. У Тимошівському лісництві учасники акції висадили 1,5 га лісових культур дуба звичайного. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

– Лісівники Черкащини завершують роботи з садіння лісу – по області виконано 94% від запланованого, підходить до завершення акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» за участю громадськості, – зазначив начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко. – Сприятливі погодні умови дали змогу вчасно та якісно виконати всі посадкові роботи. Попереду – висів насіння у лісових розсадниках, озеленення та благоустрій територій.

– Кам`янський держлісгосп є одним із тих підприємств, які забезпечують життєдіяльність нашого району, – зауважив голова Кам`янської районної ради Сергій Сундуков. – Лісгосп – основний та найбільш сумлінний платник податків. На фоні сьогоднішніх процесів, що тривають у державі, такі природничі заходи є дуже важливими. Добре, що поряд з основною роботою, лісівники здійснюють ще й просвітницьку діяльність – залучаючи школярів до посадки лісу, насамперед формують екологічну свідомість та відповідальність дітей у ставленні до довкілля.

Директор Кам`янського лісгоспу Віталій Верес зауважив, що цьогоріч лісовідновлення на території підприємства проведено на загальній площі у 128 гектарів.

– Сьогоднішня посадка лісу – це вже фінал нашої лісокультурної кампанії, – наголосив Віталій Верес. – Тому я вдячний усім представникам громадськості, хто долучився до створення нових насаджень. Окрема подяка учням шкільного лісництва та всьому колективу Тимошівської загальноосвітньої школи, що є найактивнішими серед учасників акцій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x