Маму хлопчика, який загубився в зоопарку, знайшли патрульні

Маму хлопчика, який загубився в зоопарку, знайшли патрульні

10 квітня близько 18.00 до чергової частини Управління патрульної поліції у м. Черкаси надійшло повідомлення від працівників обласної лікарні про те, що до закладу містяни привели шестирічного хлопчика. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

Патрульні негайно прибули за викликом. Хлопчик розопвыв, що він разом із мамою та сестричкою приїхав до Черкас із сусіднього села відвідати зоопарк. Захопившись прогулянкою, хлопчик загубився серед натовпу. Побачивши, що рідних поруч немає, малий злякався і почав плакати. Його помітили дорослі і відвели до обласної лікарні.

Установивши дані матері, патрульні вирушили на її пошуки. Розпочали із території біля зоопарку. За короткий час жінку було знайдено. Вона не знаходила собі місця від розпачу, плакала і не знала, що робити далі. Уже вечоріло, а сина знайти ніяк не вдавалося.

Патрульні заспокоїли жінку і повідомили, що її дитина у безпеці. Щаслива мати дякувала інспекторам за проведену роботу та оперативний пошук. Після такого напруженого дня, родина поїхала додому.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x