Черкаські тролейбуси облаштовують GPS-трекерами

Черкаські тролейбуси облаштовують GPS-трекерами

У Черкаських тролейбусах почали встановлювати GPS-трекери. Цю систему планують установити у кожному тролейбусі: кожна машина буде обладнана GPS-маячком, що дасть можливість відслідковувати рух тролейбуса в реальному часі. Про це «Нова Доба» дізналася від Валерія Мироненка, члена громадської ради при КП «Черкасиелектротранс».

Пасажири тролейбусів через відповідний додаток, установлений на компʼютер чи мобільний пристрій, зможуть відстежувати рух тролейбусів і знати час, коли транспорт підійде до зупинки.

Тим, хто вже в дорозі, додаток підкаже, скільки залишилося їхати до потрібного місця. На карті позначені всі зупинки та маршрути.

https://novadoba.com.ua/wp-content/uploads/2016/04/1460463111_susp.jpg Система стане початком впровадження давно обіцяної транспортної системи і створення єдиного диспечерського центру для контролю руху як тролейбусів, так і приватних автобусних перевізників.

Валерій Мироненко зазначає, що такі датчики – перший крок на шляху до створення у місті «розумних зупинок», де система буде інформувати пасажира про час прибуття транспорту на зупинку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x