У Звенигородці затримали продавця марихуани

У Звенигородці затримали продавця марихуани

У Звенигородці під час оперативної закупки правоохоронці затримали наркозбувача. Зловмисник продавав марихану. Йому загрожує позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників Звенигородського відділу поліції надійшла оперативна інформація про те, що 53-річний житель району вживає та збуває наркотики. Інформація знайшла своє підтвердження. В ході проведення оперативної закупки, правоохоронці затримали наркозбувача.

Під час санкціонованого обшуку його домоволодіння виявлено та вилучено суху подрібнену речовину зеленого кольору, яка була розфасована у поліетиленові пакетики. Дані речові докази поліцейські направили на дослідження.

Чоловік пояснив, що наркотичну речовину вирощував для власного вживання, а також підзаробляв, збуваючи її наркозалежним особам.

За даним фактом Звенигородським відділом поліції зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення згідно частини 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x