Христинівську пожежну частину відвідали діти з садочка «Зайченятко»

Христинівську пожежну частину відвідали діти з садочка «Зайченятко»

8 квітня у гості до рятувальників Христинівської пожежно-рятувальної частини завітали діти із садочка «Зайченятко». Метою заходу було навчання малечі азам пожежної безпеки, роз’яснення питань безпеки життєдіяльності та популяризація професії рятувальника. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Під час екскурсії фахівці ДСНС показали малечі пожежно-рятувальну техніку і бойове спорядження вогнеборців, а також продемонстрували костюми, що використовуються при ліквідації надзвичайних подій.

Найбільше захоплення в дітей викликало гасіння умовної пожежі. Кожен охочий міг узяти до рук пожежний ствол і допомогти вогнеборцям здолати полум’я. Також маленькі гості стали свідками того, як рятувальники за допомогою гідравлічних ножиць перерізають металеві конструкції. Дітлахів надзвичайно вразило те, з якою легкістю бійці ДСНС ріжуть товстий брухт.

Вихователі дитсадка щиро подякували христинівським рятувальникам за проведений захід, який надовго запам’ятається дітям. Саме після таких екскурсій молоде покоління по-новому осмислює роботу пожежних. Можливо, у результаті цієї зустрічі в когось із присутніх дітлахів з’явилася мрія – пов’язати своє життя з пожежно-рятувальною справою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x