Черкащанка продала дніпродзержинцям незареєстровану автівку

Черкащанка продала дніпродзержинцям незареєстровану автівку

8 квітня до Територіального сервісного центру МВС 7141, що в місті Черкаси, звернулися двоє жителів Дніпродзержинська, які кілька років тому за оголошенням купили за дорученням автомобіль «Volkswagen Passat В-3» черкаської реєстрації. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаського регіонального сервісного Центру МВС України.

Після закінчення терміну доручення чоловіки мали намір продовжити його та звернулися для цього до законної власниці автівки, яка проживає в Черкасах, однак та відмовила їм і порекомендувала переоформити транспортний засіб на себе в Територіальному сервісному центрі.

Під час проведених експертних досліджень фахівці ТСЦ встановили, що свідоцтво про реєстрацію автомобіля «Volkswagen Passat» – підроблене, а подальша експертна перевірка транспортного засобу засвідчила, що номер кузова даного транспортного засобу не відповідає записам у реєстраційних документах, тож даний автомобіль є «двійником» офіційно зареєстрованого в Черкасах автомобіля.

Автомобіль затримано та доставлено на майданчик тимчасового утримання. Дані про подію внесено до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення.

Працівники Регіонального сервісного центру МВС в Черкаській області вкотре радять автолюбителям перед купівлею транспортних засобів звертатися до фахівців центрів для проведення дослідження як самої автівки, так і документів, що її супроводжують. Адже, як свідчить наведений вище приклад, одного дня можна втратити і автівку, і сплачені за неї кошти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x