На дорогах Черкащини запрацював ваговий контроль

На дорогах Черкащини запрацював ваговий контроль

Черкащина – одна з перших з областей в Україні, де запрацював пункт вагового контролю, який розташований на дорозі загального користування державного значення Н-08 Бориспіль – Дніпропетровськ – Запоріжжя (через Кременчук) км.103+200 біля с. Каврайські Хутори. Про це «Нова Доба» дізналася від Служби автомобільних доріг у Черкаській області.

За сприяння Черкаської обласної державної адміністрації до роботи залучено: екіпаж з Управління національної поліції, фахівців з Управління Укртрансбезпеки, кваліфікованого фахівця з ДП «Черкаський облавтодор». З першого ж дня роботи пересувний габаритно-ваговий комплекс показав невтішні для перевізників результати – з 9 зважувань 2 перенавантаження.

Звертаємо увагу перевізників та громадськості, даний ваговий комплекс мобільний і буде періодично, без попередження, розташовуватися на основних автомобільних дорогах області. Також Служба автомобільних доріг у Черкаській області продовжує співпрацю з Черкаською обласною державною адміністрацією щодо розміщення кількох вагових комплексів на дорогах загального користування області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x