На трасі в Золотоніському районі затримали групу грабіжників

На трасі в Золотоніському районі затримали групу грабіжників

Зловмисники на автодорозі пограбували жителя Золотоніського району. Чоловік зорієнтувався та відразу викликав своїх друзів та правоохоронців. Спільними зусиллями гастролерів було затримано. За вчинене їм загрожує позбавлення волі на строк до шести років. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП Черкаської області.

До чергової частини Золотоніського відділу поліції надійшло повідомлення від 32-річного жителя одного із сіл району про пограбування. Чоловік зупинився, аби відремонтувати пробите колесо в автомобілі і був пограбований.

На місце події відразу був направлений екіпаж правоохоронців. Зі слів заявника з’ясувалося, що в момент, коли він замінював пошкоджене колесо, зловмисник відчинив двері транспортного засобу, викрав барсетку з документами та гроші в сумі близько 9 тисяч гривень. Потерпілий кинувся наздоганяти грабіжника, однак зловмисника підібрали його товариші на авто. Чоловік відразу повідомив про подію своїм друзям та правоохоронцям, надавши прикмети грабіжників. Після нетривалого переслідування їх вдалося затримати. Ними виявилися троє чоловіків віком від 35 до 45 років, жителі Полтавської та Запорізької областей.

Поліцейські оглянули автомобіль зловмисників, де виявили викрадені кошти, пристрій для зчитування сигналізації, обладнання для зламу замків на авто та заточені металеві шпиці. Чоловіків доставили до відділу поліції для з’ясування всіх обставин події. Як з’ясувалося, група зловмисників слідкувала за потерпілим та завчасно прокололи шини його автомобіля. Потім слідували за ним упродовж всього маршруту, доки потерпілий не зупиниться, чим і скористалися.

На даний час зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення згідно частини 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x