Бюджет Черкас на 2014 рік – бездефіцитний

Бюджет Черкас на 2014 рік – бездефіцитний

Рівень доходів і видатків у ньому майже однаковий – 1,083 млрд гривень і 1, 063 мілрд гривень відповідно. Бюджет кращий, ніж у минулому році, а доходи в ньому більші на 40 млн грнивень. За бюджет проголосували всі 34 присутні на сесії депутати. Про це повідомив власний кореспондент «Нової Доби».

Ще до початку розгляду бюджета міста сесійну залу покинули депутати від «Батьківщини» та «Вільних демократів». Свій крок вони пояснили небажанням депутатської більшості розглядати питання про відповідальність виконавчого комітету Черкаської міської ради за сьогоднішню кризу в Черкасах. Та ігноруванням розблокувати будівлю міської ради до кінця робочого дня.

34 депутати з 60-ти, що залишилися, одноголосно проголосували «за» проект запропонованого бюджету.

Обсяг доходів загального фонду міського бюджету визначений у сумі 993,09 млн грн., спеціального фонду бюджету – у сумі 90,797 млн грн., з них бюджету розвитку – 25,987 млн грн.

Видатки загального фонду становлять 982, 701 млн грн., спеціального фонду – 80,473 млн грн.
Граничний борг міського бюджету становить 60 млн гривень.

У бюджеті міста Черкаси передбачені за рахунок загального фонду видатки на обслуговування місцевого боргу у сумі 8,376 млн. грн., і за рахунок спеціального фонду – 15,408 млн гривень за кредитом КП «Черкасиводоканал» на реалізацію «відкритого компонента» спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекту «Розвиток міської інфраструктури»; КП «Черкаситеплокомуненерго» за кредитом від Європейського банку реконструкції та розвитку на заходи з енергозбереження.

Нагадаємо, 30 січня Черкаська обласна рада прийняла бюджет із доходами та видатками 2,984 млрд гривень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x