Черкаська музична школа №5 влаштувала концерт

Черкаська музична школа №5 влаштувала концерт

Стартували звітні концерти шкіл естетичного виховання і розпочали їх вихованці Черкаської музичної школи № 5 в обласній філармонії. За словами організаторів, цього року вони вирішили відійти від звичного формату та провести традиційний концерт у теплій родинній атмосфері. Не дивлячись на те, що школа знаходиться у віддаленому мікрорайоні нашого міста, її вихованці талановиті та працелюбні, про що свідчать неодноразові перемоги на обласних на міжнародних конкурсах. «Нова Доба» про це дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

– Для кожної школи звітний концерт – це свого роду свято, – розповіла директор музичної школи №5 Марина Хомік. – Навчальний рік для школи був складним та насиченим і цікавим. Школа наймолодша в місті, але ми проводимо велику роботу. Наші вихованці стали лауреатами близько 20 міжнародних та понад 40 всеукраїнських конкурсів. Ми провели безліч цікавих концертів, участь в яких брали не лише вихованці, а й їх батьки та викладачі. Серед наших здобутків також театралізована музична постановка за мотивами казки «Аліса в країні чудес», яку ми підготували на відкриття оновленої концертної зали школи. Разом з департаментом освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради ми започаткували І-й відкритий міський фестиваль-конкурс солістів вокального мистецтва та вокальних колективів малих форм, який відбувся на досить високому рівні. Навчальний рік добіг кінця, а в планах у нас участь у конкурсах різного рівня. Незабаром відбудеться конкурс гітарного мистецтва, який проходитиме на базі нашої школи, фестиваль творчих колективів «Музична весна», до якого долучаються школи естетичного мистецтва нашого міста.

Право розпочати звітний концерт випало хору учнів старших класів музичної школи № 5. Як і було обіцяно тепле родинне свято відбулося яскраво, залишивши позитивні емоції та усмішки на обличчях.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x