Черкаські «батьківщинівці» підтримають «Prozorro» після внесення змін у проект рішення

Черкаські «батьківщинівці» підтримають «Prozorro» після внесення змін у проект рішення

Фракція «Батьківщина» у Черкаській міській раді обіцяє підтримати запровадження системи «Prozorro», однак після того, як у проект рішення внесуть деякі зміни. Про це сьогодні це «Новій Добі» повідомив Роман Діскант, керівник фракції «Батьківщина» у Черкаській міській раді.

На переконання «батьківщинівців», рішення, яке виносили на розгляд міської ради раніше, недостатньо опрацьоване.

– Ми підтримуємо програму «Prozorro» у тому варіанті, в якому вона має працювати. Нам би не хотілося зупинити те будівництво, яке зараз активно розгорнулося б у місті. Почали ремонт доріг, замінили освітлення на дорогах, роблять тротуари. Не можна однією рукою робити хороше діло, іншою рукою зупиняти розвиток, – пояснює керівник фракції у міській раді.

У скандалі, який розгорівся довкола «Prozorro» у Черкасах, Михайло Мушієк, керівник фракції ВО «Батьківщина» в Черкаській обласній раді, вбачає і політичну основу:

– Є політичні сили, які програли на виборах. Деякі такі депутати або політсили змирилися і почали співпрацювати з новою більшістю. А є, які не змирилися. І от для того оцей недолугий проект рішення про «Prozorro» було внесено – щоб зупинити роботу у місті. Зробити так, щоб у будь-якому випадку були у виграші. Не прийняли – значить, погані. А прийняли – теж погані, бо призупинили всі процеси у місті, – зазначив Михайло Мушієк.

Представники політсили заявляють: у разі доопрацювання проекту згідно законодавства «Батьківщина» підтримає запровадження «Prozorro».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x