На Кам’янщині змагалися з волейболу дівчата

На Кам’янщині змагалися з волейболу дівчата

16 квітня 2016 року Кам’янщина вперше приймала відкритий чемпіонат області з волейболу серед дівчат 2002-2003 р.н.

У чемпіонаті області 2016 року взяли участь команди з міста Канева («Зеніт» та «Міськво»), дві команди з м. Тальне, м. Черкаси КДЮСШ №1 ЧМР та команда господарів – Кам’янська КДЮСШ.
Урочисте відкриття змагань відбулось у спортивному залі Кам\’янського еколого-економічного ліцею. Учасників вітали секретар міської ради Плєшкань Андрій Миколайович та завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Коваленко Ірина Василівна. Командам-учасницям змагань було вручено святкові короваї.

Чемпіонат проводився за коловою системою з трьох партій у двох групах у спортивному залі Кам\’янського еколого-економічного ліцею і Кам\’янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 1. У ході суперництва на ігровому майданчику, Кам’янська команда виявилась беззаперечним лідером групових змагань.
Суперницями Кам’янської команди стали досвідчені дівчата з м. Черкаси КДЮСШ №1 ЧМР, які у фінальних зустрічах перемогли господарів.
За підсумками змагань І місце у м. Черкаси КДЮСШ №1 ЧМР, 2 місце виборола Кам’янська КДЮСШ, 3 місце – Канів «Зеніт».

Нагадаємо, що районна команда взяла участь 21-22 листопада 2015 року в м. Черкаси в відкритому чемпіонаті області з волейболу серед дівчат 2002-2003 р. н. Серед восьми команд наші дівчата здобули бронзові нагороди відкритого чемпіонату Черкаської області 2015 року.
Переможці й призери чемпіонату були нагороджені грамотами та медалями управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.
Поряд з тим, сувенірами від сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації були відзначено кращих гравців 2016 року у командах:
Нудьга Валерія – Черкаси КДЮСШ №1 ЧМР, тренер Татьяна Кирилівна Новгородченко;
Туз Катерина – Кам’янська КДЮСШ, тренер Богдана Євгеніївна Моца;
Швайка Юлія – Канів „Зеніт”, тренер Наталія Володимирівна Кузнецова;
Самовольська Антоніна – Канів „Міськво”, тренер Сергій Леонідович Громов;
Острань Анна – Тальне 1, тренер Валентина Федорівна Забермах;
Богомолова Неля – Тальне 2, тренер Ольга Василівна Медведенко.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x