У Золотоноші дитячий оркестр виступив перед гімназистами

У Золотоноші дитячий оркестр виступив перед гімназистами

14 квітня стало особливим днем у гімназії: він розпочався з концерту дитячого оркестру Золотоніської музичної школи. Директор закладу Ігор Путинець разом з колегами – керівником оркестру Олексієм Недільком, Юрієм Бубишкіним та Любов’ю Бурлакою – об’єднали навколо себе 15 юних музикантів. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Золотоноша».

Актовий зал гімназії, заповнений вщерть глядачами, не зміг вмістити усіх охочих: однокласники бажали підтримати оркестрантів-гімназистів (їх в оркестрі налічувалося аж вісім), молодші ж школярі вчилися манер вишуканої публіки.

Програма концерту містила різножанрові музичні композиції, сольні номери, інтерактивне невимушене спілкування із публікою з пізнавальною метою. Олексій Неділько зумів упродовж концерту розповісти не лише про музичні твори, але й про інструменти та особливості гри на них. Молодий майстер впевнено формував глядацьку поведінку дітей, особливо малечі, яка, можливо уперше слухала оркестр. Ті ж, у свою чергу, не шкодували гарячих аплодисментів та вигуки «Браво!».

Насамкінець Ігор Путинець запросив гімназистів на наступні концерти та навчання грі на музичних інструментах. Маленькі гімназисти пригостили гостей солодощами, а директор гімназії Любов Денисюк у вдячній промові висловила бажання бачити подібні концерти якомога частіше.

– Золотоніській музичній школі просто бажаю розквіту, а Україні – миру, бо там, де лунає музика, гармати мовчать, – резюмувала культурний захід Денисюк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x