В області затримали чоловіка, який перевозив майже 3 тис літрів спирту

В області затримали чоловіка, який перевозив майже 3 тис літрів спирту

Днями за інформацією співробітників податкової міліції ГУ ДФС у Черкаській області група безпеки дорожнього руху Уманського районного відділення поліції затримала на автошляху поблизу міста Умань автомобіль «Mercedes-Benz», який перевозив майже 3 тисячі літрів контрафактного спирту.

Вказаному затриманню передували оперативно-перевірочні заходи співробітників податкової міліції Черкаської області, у ході яких було задокументовано, що водій «Mercedes-Benz», 34-річний житель міста Черкаси, здійснював постачання фальсифікованого спирту, який в подальшому використовувався для незаконного виготовлення алкогольних напоїв. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

В області затримали чоловіка, який перевозив майже 3 тис літрів спирту

У результаті перевірки всю партію зупиненого нелегального спирту орієнтовної вартості 330 тисяч гривень, а також автомобіль на суму 400 тисяч гривень вилучено з незаконного обігу.
Відомості про вчинення кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x